Olt: Reţele de apă din 24 de localităţi, extinse printr-un proiect cu fonduri UE de 150 milioane euro

Potrivit unui comunicat al operatorului de apă, compania a reabilitat şi extins în ultimii ani 103 kilometri de reţea de apă în municipiul Slatina şi în oraşele Scorniceşti, Potcoava, Drăgăneşti-Olt şi Piatra-Olt. „Investiţiile pentru extinderea reţelelor de apă vor continua şi prin proiectele din cadrul «Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020» ce vor fi implementate în 24 de localităţi, municipii, oraşe şi comune din judeţul Olt care fac parte din operatorul regional“, se arată într-un comunicat al CAO.
Directorul operatorului regional de apă, Cătălin Uşurelu, punctează că societatea derulează investiţii atât pentru extinderea reţelelor, cât şi pentru îmbunătăţirea serviciilor. „Scopul Companiei de Apă Olt este ca toţi cetăţenii din oraşele şi comunele unde operăm să aibă acces la reţelele de apă şi canalizare. Facem investiţii pentru extinderea reţelelor, dar şi pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate. Mesajul Zilei Mondiale a Apei din acest an, «Apă pentru toţi. Nu lăsăm pe nimeni în urmă», trebuie să ne facă pe toţi să ne gândim cât de importantă este apa, cât de important este să ai acces la apă şi să protejăm sursele de apă“, a spus Cătălin Uşurelu.

Din CAO fac parte în prezent 25 de consilii locale din toate municipiile şi oraşele din judeţ, precum şi din 17 localităţi rurale.

Sursa: indiscret.ro – vezi articolul

Alte articole