ADVERTORIALE

Advertoriale
Advertoriale

Advertorialele reprezită o modalitate pe cât de simplă, pe atât de eficientă în promovarea online. Însă, ca un advertorial să-și atingă scopul dorit trebuie să fie scris după anumite reguli dar și postat pe site-uri sau bloguri selectate în funcție de anumite criterii. Citiți un material mai amplu aici.

Prin urmare, nu este suficientă înșiruirea unor cuvinte în câteva propoziții și aruncarea lor pe un site oarecare pentru ca materialul respectiv să se numească advertorial sau să aibă pretenția că este chiar un „advertorial SEO” și să vă aducă efectele scontate – vezi cazul ofertelor de advertoriale plătite, însă lowcost, pe care le găsiți aproape la tot pasul pe internet. Ce e mai grav, e faptul că un advertorial scris prost sau/și postat pe un blog fără autoritate sau chiar compromis, vă poate face mai mult rău decât bine.

Advetrorialele în sine, sunt materiale de presă, în fapt articole, știri, editoriale, recenzii… ce pot avea o tentă publicitară directă sau indirectă, pot conține un link sau nu către site-ul dvs. și astfel vă aduc atât un plus de imagine cât și trafic + o bună poziționare a afacerii dvs. în rezultatele afișate de Google.

Dacă acel articol este scris greșit, atât gramatical cât și ca formă sau conținut vă aduce un deficit de imagine. Dacă acel material este publicat pe un site care se ocupă doar sau în mare parte numai cu așa ceva, sau este un site/blog nou și fără autoritate, dacă din punctul de vedere al Google site-ul este compromis pentru că are link-uri către alte site-uri compromise etc. atunci în mod sigur o să obțineți efectul invers celui dorit.

Ce vă oferim noi?
– Advertoriale scrise/redactate de oameni de presă cu experiență în jurnalism, secondați de un expert SEO. Fiecare maretial este unic, scris doar pentru dvs. Fiecare articol poate să fie însoțit de materiale foto sau video.
– Advertoriale publicate într-un mediu curat, cu autoritate și vizibilitate atât din punct de vedere al cititorilor cât și al motoarelor de căutare. Putem posta advertoriale pe StiriLaZi.ro (domeniu activ încă din 2006), cât și pe blogul GoldFMRomania.ro (domeniu activ încă din 2008). Ambele site-uri au IP propriu, dedicat.

Cât costă un advertorial?
La căutarea „advertoriale preț” o să găsiți oferte de advertoriale sau pachete advertoriale la costuri începând cu 10 Euro. Desigur e mai mult decât amuzant să crezi că un jurnalist ar scrie un articol pentru 10 Euro, ce e sigur însă, este că efectul o să fie pe măsură costului.

Iată, tarifele noastre:
Costul pentru scrierea și postatarea unui astfel de material este de 500 Lei, indiferent pe care din cele două site-uri doriți să fie publicat. Costul poate să crească în funcție de mărimea și complexitatea materialului dorit. Advertorialele nu sunt marcate cu „P” și arată la fel ca toate celelalte articole de presă publicate de noi.

Este bine totuși să rețineți două aspecte:
1. Nu acceptăm orice temă sau subiect. Conținutul trebuie să fie legal și să poate repezenta un minim interes pentru cititorii noștri.
2. Există posibilitate de a refuză publicarea de advertoriale în anumite perioade. Se întâmplă asta pentru că nu dorim să alocam advertorialelor mai mult de 10% din întregul conținut existent pe site.

Alte informații utile, găsiți aici.

În cazul în care doriți să ne solicitați o ofertă de scriere/postare advertoriale, va rugăm să folosiți formularul de mai jos. Vă mulțumim!

Solicitare ofertă - scriere și publicare de advertoriale

* câmpuri obligatorii
În cazul în care solicitarea nu vine din partea unei Societăţi Comerciale, completaţi conform statutului dvs.

Ne puteți spune mai multe despre ce anume doriți să promovați în advertorial, care este publicul țintă, ce format și lungime doriți să aibă articolul etc. De asemenea, dacă aveți întrebări, vă stăm la dispoziție!