CONTACT

StiriLaZi.ro este un portal (agregator) de ştiri preluate automat prin Feed RSS (deci legal) din mai multe surse, dar având şi conţinut propriu. Atât răspunderea legală cât şi Drepturile de Autor asupra materialelor prezentate pe site aparţin în exclusivitate surselor citate.

Ne place să comunicăm cu cititorii, partenerii sau clienții noștri. Totuși, înainte de a ne contacta vă rugăm să verificați dacă motivul pentru care doriți să luați legătura cu noi este unul din cele listate mai jos, caz în care o să primiți pe loc câteva informații utile.

➨ Am fost martor la un eveniment ce ar putea să devină o știre.

Am fost martor la un eveniment ce ar putea să devină o știre.
Ați fost martor la un accident, incident, eveniment sau orice altceva ce credeți că ar putea fi un subiect pentru o știre? OK! Vă rugăm să ne relatați cât mai pe larg cele văzute: când, unde, cum s-a întâmplat? Cine a fost implicat? etc. De asemenea, vă rugăm să încărcați în formularul de contact și fotografii sau video cu referire la relatarea dvs. ATENȚIE: nu acceptăm știri defăimătoare, false sau trucate. De asemenea, rețineți că întreaga răspundere morală și legală vă aparține în exclusivitate. Pe de altă parte, țineți cont de faptul că nu orice este „WOW” pentru dvs. reprezintă neapărat și un subiect de interes pentru toți ceilalți. Prin urmare ne rezervăm dreptul de a selecta atent ce urmează să publicăm. Mergeți la formularul de contact de mai jos.
închide

➨ Sunt jurnalist și aș vrea să-mi publicați articolele pe StiriLaZi.ro.

Sunt jurnalist și aș vrea să-mi publicați articolele pe StiriLaZi.ro
Vă mulțumim că v-ați gândit la noi. Suntem deschiși la orice colaborare pe acest plan, însă trebuie să știți și să acceptați următoarele aspecte:
– Colaborarea este exclusiv pe bază de voluntariat.
– Articolul dvs. trebuie să aibă conținut real și legal.
– Articolul (știrea) trebuie să fie scrisă/redactată corect atât din punct de vedere gramatical, cât și jurnalistic.
– Materialul trebuie să aibă conținut de larg interes și să fie însoțit cel puțin de o imagine.
– Materialul nu trebuie să fie duplicat, adică să mai fie publicat, identic, și pe alt site.
– Atât răspunderea legală cât și Drepturile de Autor, vă aparțin în exclusivitate.
În cazul în care considerați că îndepliniți și acceptați aceste condiții, vă rugăm să ne contactați. Mergeți la formularul de contact de mai jos.
închide

➨ Doresc publicitate pe StiriLaZi.ro.

Doresc publicitate pe StiriLaZi.ro
Ne bucurăm și vă mulțumim pentru că ați ales să vă promovați prin intermediul site-ului nostru. Vă oferim două instrumente de publicitate online:
1. Promovarea prin intermediul advertorialelor – detalii aici.
2. Publicitate online prin afișare de bannere grafice pe site-ul nostru unde aveți la dispoziție două locații pentru reclamă-una de 728x90px, situată sus, imediat lângă logo-ul StiriLaZi.ro, cost 750 Lei/30 zile. Un alt spațiu este disponibil în sitebar (coloana din dreapta) cu o dimensiune de 350x300px și un cost de 500 Lei/30 zile. Ambele spații vă sunt alocate în exclusivitate, deci, pe perioada preplătită, doar reclama dvs. este afișată acolo. De asemenea, bannerele sunt active și vizibile 24/7, fără să aibă setat/contorizat un număr maxim de afișări sau click-uri. Vă rugăm să rețineți că acceptăm doar campanii de publicitate (bannere/site-uri) cu un conținut legal și doar bannere format: .jpg, .png, .gif. Regula de ocupare a acestor spații, este „primul venit, primul servit”. În cazul în care în acest moment spațiul dorit de dvs. este ocupat, vă vom comunica data la care acesta devine disponibil. Plata se efectuează pe baza unei facturi proforme, iar benner-ul este activ în cel mult 12 ore de la confirmarea plătii. Ulterior, se emite o factură fiscală reprezentant contravaloarea achitată. Costul nu include și realizarea banner-ului în sine. Dacă această ofertă este de interes pentru dvs., vă rugăm să ne contactați, comunicandu-ne spațiul de reclamă ales și datele dvs. de facturare. Mergeți la formularul de contact de mai jos.
închide

➨ Vreau să vă sesizez cu privire la o știre eronată publicată pe StiriLaZi.ro.

Vreau să vă sesizez cu privire la o știre eronată publicată pe StiriLaZi.ro
Atât răspunderea legală cât și Drepturile de Autor asupra materialelor prezentate pe site aparțin în exclusivitate surselor citate. Prin urmare, vă rugăm să vă adresați direct sursei. În cazul în care, în josul articolului nu găsiți precizată sursa sau o legătură (link pe „vezi articolul”) către aceasta, vă rugăm să ne contactați. Mergeți la formularul de contact de mai jos.
închide

➨ Vreau să vă semnalez o eroare de ordin tehnic în funcționarea site-ului dvs.

Vreau să vă semnalez o eroare de ordin tehnic în funcționarea site-ului dvs.
Vă mulțumim pentru implicare! Vă rugăm să ne descrieți cât mai exact posibil eroarea pe care doriți să ne-o semnalați, de asemenea, locul unde apare. Orice amănunt ne este de folos în identificarea și remedierea acestei situații. Mergeți la formularul de contact de mai jos.
închide

➨ Doresc ca StiriLaZi.ro să preia știri și de pe site-ul nostru.

Doresc ca StiriLaZi.ro să preia știri și de pe site-ul nostru
Suntem deschiși la orice propunere de colaborare, însă pentru a prelua știri de pe alt site, acesta trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
– Să aibă conținut real și legal.
– Să aibă articole (știri) scrise corect atât din punct de vedere gramatical, cât și jurnalistic.
– Să aibă conținut de larg interes, actualizat periodic (cel puțin o dată pe zi).
– Să aibă un Feed RSS valid cu cât mai mult text + foto de cel puțin 500px în lățime.
Dacă site-ul dvs. îndeplinește toate aceste condiții, vă rugăm să ne contactați, comunicându-ne cât mai multe date despre site-ul dvs., adresă url a acestuia, precum și a feed-ului RSS. Mergeți la formularul de contact de mai jos.
închide

➨ Doresc ca StiriLaZi.ro să nu mai preia știri de pe site-ul nostru..

Doresc ca StiriLaZi.ro să nu mai preia știri de pe site-ul nostru
StiriLaZi.ro este un portal (agregator) de știri preluate automat prin Feed RSS (deci legal) din mai multe surse, precizăm întotdeauna sursa și în plus afișăm o legătură (link) către articolul din pagina dvs. pe textul „vezi articolul”.

Dacă preluam știri de la dvs. înseamnă că am considerat că sunteți o sursă credibilă și că publicați un conținut ce merită să ajungă la cât mai mulți cititori, crezând astfel că vă facem un serviciu. Însă, dacă dvs. doriți, noi putem exclude acest site din portalul nostru. Tot ce trebuie să faceți este să ne solicitați acest lucru. Mergeți la formularul de contact de mai jos.
închide

În cazul în care doriți să luați legătură cu noi, o puteți face folosind formularul de mai jos.
Timpul mediu de răspuns este de 48 de ore (două zile lucrătoare). Vă mulțumim!

* câmpuri obligatorii
În cazul în care doriți să atașați la acest mesaj și anumite fișiere, vă rugăm să le încărcați mai jos. Dacă sunt mai mult de 3 fișiere, vă rugăm să le arhivați .zip sau .7z și să încărcați arhiva în unul din următoarele câmpuri.

Sunt acceptate doar fișiere doc,docx,gif,jpg,jpeg,png,mp3,avi,mp4,m4a,m4v,mov,ogg,oga,ogv,wmv,wma,webm,zip,7z.
Asigurați-vă că fișierul ce urmează să fie încărcat nu este mai mare de 50mb.