Ordin de protecție provizoriu emis pe numele unui bărbat după ce și-a agresat soția

Pe numele unui bărbat a fost emis ordin de protecție provizoriu de către polițiștii giurgiuveni, după ce a agresat-o fizic pe soția sa, constând în aplicarea mai multor lovituri cu pumnii în zona capului.

Joi, 22 august a.c., în jurul orelor 17.50, Poliția Municipiului Giurgiu, a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către o tânără, din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că tatăl său a agresat-o fizic pe mama sa.

În temeiul sesizării, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni s-au deplasat la fața locului, însă nici tânăra, nici mama acesteia nu se aflau la domiciliu, fapt pentru care, acestea au fost invitate să se prezinte la Postul de Poliție Adunații Copăceni în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor producerii evenimentului.

Astfel, cu ocazia prezentării, femeia de 47 de ani, din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu, mama apelantei, a declarat faptul că în cursul zilei de 22 august a.c., în jurul orelor 17.30, cu ocazia revenirii la domiciliu de la locul de muncă, a fost întâmpinată de soțul său, care pe motiv că a ajuns cu întârziere, a început să-i adreseze injurii, ulterior agresând-o fizic prin aplicarea mai multor lovituri cu pumnii în zona capului.

Având în vedere natura infracțiunii sesizate, respectiv comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, s-a procedat la completarea formularului de evaluare a riscului, constatându-se cu această ocazie, faptul că există risc iminent asupra integrității fizice a victimei, fapt pentru care a fost emis ordinul de protecție provizoriu.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Sursa: JurnalGiurgiuvean.ro – vezi articolul
Fără categorie 97

Alte articole