O fi sanatos la cap? In plina criza politica, Iohannis își face campanie de la tribuna Administrației Prezidențiale: ‘Dragi români, contez pe votul vostru fiindcă doar împreună putem să construim’

O fi sanatos la cap? In plina criza politica, Iohannis își face campanie de la tribuna Administrației Prezidențiale: 'Dragi români, contez pe votul vostru fiindcă doar împreună putem să construim'

 Iohannis a anunțat, miercuri, că respinge integral remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă, precizând că propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile. De la tribuna Administrației Prezidențiale, președintele în funcție, înscris în cursa pentru un nou mandat, ultimul posibil, nu a ratat ocazia de a-și face campanie electorală și le-a cerut românilor votul la alegerile prezidențiale.

”Indiferent, însă, de situația politică internă, România rămâne o țară stabilă, o democrație consolidată, cu multe instituții încă puternice și eficiente, cu o economie privată funcțională și dinamică, cu o societate civilă implicată și activă.

Românii sunt dinamici, reacționează și își cer drepturile, iar clasa politică trebuie să reacționeze corect și normal, pentru a pune în aplicare votul românilor.

Da, avem nevoie de o majoritate politică largă, pro-europeană, cu care să relansăm România, care să asigure o bună guvernare și să susțină lupta anticorupție. Avem nevoie de o resetare a statului în ansamblu.

Dar nimic dintre toate acestea nu se poate realiza fără sprijinul, implicarea și participarea cetățenilor României.

De aceea, dragi români, contez pe votul vostru, fiindcă doar împreună putem să construim România normală!”, a declarat Klaus Iohannis.

Sursa: ph-online.ro – vezi articolul
Fără categorie 84

Alte articole