ALDE Dolj: USR şi PNL nu sunt pregătite să guverneze

„ALDE va rămâne la guvernare pentru că România are nevoie de stabilitate pentru a consolida creșterea economică și a spori calitatea vieții românilor. Avem o majoritate parlamentară confirmată și în această săptămâna prin votul dat pentru noul președinte al Camerei Deputaților.
Pentru noi este limpede că USR și PNL nu vor să guverneze acum. Ei știu că nu sunt pregătiți pentru actul de guvernare. Printr-un comportament dublu( către opinia publică – «dăm jos guvernul/prin acțiune politică» – ne împiedicăm unii de alții») cele două partide arată adevărata lor (în)capacitate politică de a onora votul de încredere primit de la cetățeni.
ALDE va lua săptămâna viitoare o serie de decizii importante atât la nivel național cât și în plan local. Înțelegem că trebuie să facem lucrurile altfel ca să răspundem mai bine așteptărilor alegătorilor noștri precum și celor ale potențialilor noștri alegători.
Vom veni cu noi proiecte pe agenda guvernului menite să dezvolte și mai puternic economia, investițiile publice astfel încât restanțele guvernării noastre mai ales în materie de infrastructură să fie eliminate.
Vom asuma responsabilitatea noastră politică prin decizii clare.Vom face schimbări în politica de resurse umane pe toate palierele.Vom comunica într-un mod mult mai eficient lucrurile bune pe care le-am făcut.Nu în ultimul rând vom recalibra relația cu cei din PSD astfel incât parteneriatul nostru să se bazeze pe corectitudine și pe respect.
În cursul săptămânii viitoare se va reuni conducerea ALDE Dolj care va analiza rezultatele pe fiecare localitate și va stabili strategia organizației pentru perioada următoare“, se arată într-un comunicat de presă.

Sursa: indiscret.ro – vezi articolul
Fără categorie 63

Alte articole