Un băimărean a rămas blocat în zăpadă cu mașina. Ce au stabilit polițiștii din primele cercetări?

În data de 23 ianuarie, în jurul orei 01.40, polițiștii din Baia Mare au identificat un autoturism care a rămas blocat în zăpadă cu partea din spate, pe un spațiu verde.

         În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că șoferul de 29 de ani din municipiu, a condus un autoturism pe bulevardul Unirii, iar în parcarea din fața unui imobil a executat de mers înapoi și a intrat cu partea din spate pe spațiul verde în zăpadă unde a rămas blocat.

         În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de  0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde a refuzat să i se recolteze mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, precum a refuzat și recoltarea de mostre biologice de sânge și urină în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor interzise.

   În cauză, polițiștii au întocmit acte de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Sursa: JurnalMM.ro – vezi articolul
Fără categorie 98

Alte articole