Trei tineri din Viile Tecii au fost reținuți de polițiști. Sunt bănuiți de furturi din case de vacanță

 

Trei tineri bănuiți de comiterea unor furturi din case de vacanțe au fost reținuți de polițiștii din Bistrița-Năsăud. Bunurile reclamate ca fiind sustrase au fost recuperate și restituite păgubiților.

Astfel, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, în urma unor acțiuni desfășurate de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, în colaborare cu cei de investigații criminale, criminaliști și de la Postul de Poliție Teaca, au fost identificați 3 tineri din Viile Tecii, bănuiți de comiterea unor furturi.

”Astfel, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că la data de 23 mai, cei trei tineri, de 16, 25, respectiv 29 de ani, ar fi sustras boxe și două televizoare dintr-o casă de vacanță situată în Colibița. De asemenea, la data de 26 mai a.c., aceștia ar fi pătruns într-o altă casă de vacanță din localitatea Colibița, de unde ar mai fi sustras un DVD player și un televizor”, arată IPJ B-N.

Bunurile, în valoare totală de aproximativ 4000 de lei, au fost recuperate în totalitate și restituite păgubiților.

Față de cei trei s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentați magistraților în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat și complicitate la săvârşirea infracțiunii de furt calificat.

Sursa: Ziardebistrita.ro – vezi articolul

Alte articole