SPORT | FC Botoşani – FC Voluntari 4-1

FC Botoșani a trecut categoric de FC Voluntari, scor 4-1 (Miron ’20, Balaur 27 ag., Ashkovski 61, Papa ’90 / Laidouni ’12 pen.), și urcă provizoriu pe locul secund în Liga 1.

Ilfovenii au început ideal partida de pe „Municipalul” din Botoșani. Francezul Aissa Laidouni, care a fost la un pas de FCSB în această vară, a deschis scorul în minutul 12 dintr-o lovitură de pedeapsă. Moldovenii s-au dezmeticit rapid. Căpitanul Andrei Miron a egalat în minutul 20, cu o lovitură de cap bine plasată. După alte șapte minute, o centrare periculoasă a lui Ongenda a fost deviată în proprie poartă de celălalt căpitan, Ionuț Balaur.

Tot gazdele au avut inițiativa și după pauză. Stefan Askovski a făcut 3-1 la finalul unei curse de excepție a lui Golofca. Scorul final a fost stabilit în minutul 90. Albanezul Enriko Papa a șutat necruțător de la 25 de metri, mingea oprindu-se în vinclul porții apărate de Mitrev.

Marius Croitoru obține astfel prima victorie din cariera de antrenor în Liga 1, iar Botoșani rămâne neînvinsă după primele două etape.

Vezi AICI clasamentul actualizat!

Au marcat: Miron ’20, Balaur 27 ag., Ashkovski 61, Papa ’90 / Laidouni ’12 pen.

The post SPORT | FC Botoşani – FC Voluntari 4-1 appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul
Fără categorie 2598

Alte articole