Proiectul construcției unui bloc de locuințe lângă biserica Volna produce alt scandal în Consiliul local Călărași. VIDEO

La ședința de Consiliu local din 28 feb 2019 a fost discutat proiectul de hotărâre privind aprobarea planului urbanistic zonal pentru: Majorare indicatori urbanistici/ CUT cu 20% în vederea construirii unui bloc de locuințe colective și spații comerciale la parter și parcaje la subsol, situat în mun. Călărași strada Grivița nr 88/ fost 112 și 110.

 

Reprezentantul Protoieriei Călărași a cerut să se consemneze că nu a fost respectată procedura publică de informare. Arhitectul șef Samoilă a spus că s-a respectat. Consilierul Chiriță Alexandru/PSD a arătat că avizul comisiei de cultură nou îl confirmă pe cel vechi. Primarul a spus că a semnat documentul la sfatul specialiștilor de la urbanism. I-a spus că-i pare rău de afirmația părintelui protopop și că nu are dreptate. Buzea Romeo a luat apărarea Protopopiatului.  Dragu Nicolae a cerut respectul Primăriei față de situația în cauză. Primarul: domnule ăștia sunt proști? Aflăm că primarului îi este frică să nu fie acuzat de abuz în serviciu…că proprietarii au acest drept să îl dea în judecată. Consilierii PSD și PNL au votat favorabil construirii în noile condiții. Aceasta a produs un alt scandal și noi nemulțumiri ale consilierilor Buzea și Dragu care au votat împotrivă.

Post-ul Proiectul construcției unui bloc de locuințe lângă biserica Volna produce alt scandal în Consiliul local Călărași. VIDEO apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul
Fără categorie 56

Alte articole