Preşedintele CJ Vâlcea: „Săptămâna viitoare va fi adus la Spitalul Judeţean aparatul RMN”

Potrivit lui Constantin Rădulescu, aparatul RMN va funcţiona într-o clădire nouă construită în curtea spitalului.
„Printr-un comunicat transmis presei în luna februarie, Consiliul Judeţean Vâlcea îi anunţa pe vâlceni că, spre sfârşitul lunii martie, clădirea construită special în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, pentru amplasarea aparatului de rezonanţă magnetico-nucleară, va fi gata să primească aparatura de ultimă generaţie.
Pentru a se asigura că este respectat graficul de lucrări, pe 19 martie 2019, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a vizitat şantierul de la SJU Vâlcea, unde reprezentanţii producătorului făceau ultimele intervenţii în spaţiul unde va fi instalat RMN-ul.
Dispozitivul va sosi în Vâlcea săptămâna viitoare, va fi poziţionat şi interconectat atât cu clădirea în care va fi instalat, cât şi cu cea a spitalului, finalizându-se astfel efectiv lucrările la această construcţie specială. Încă o veste bună pentru vâlceni este aceea că Secţia ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea a primit pe 19 martie a.c. un nou ARTROSCOP pentru diagnosticarea pacienţior cu probleme articulare”, conform documentului citat.

Sursa: indiscret.ro – vezi articolul

Alte articole