Peste 1.000 de elevi târgumureșeni au învățat să înoate în cadrul cursurilor gratuite inițiate de municipalitate

Demarate în luna septembrie a anului 2018, cursurile gratuite de inițiere în înot s-au dovedit un real succes în rândul elevilor târgumureșeni.
“Ceea ce mă bucură este faptul că, la finalul celor două serii – aferente semestrului I și al II-lea, peste 1000 de copilași au învățat să înoate. Astfel, prin intermediul unităților de învățământ – grădinițe și școli, micuții cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani, s-au putut înscrie și participa în mod gratuit la aceste cursuri, timp de 3 luni de zile, de două ori pe săptămâna. Municipalitatea a pus la dispoziția elevilor înscriși transport gratuit, de la școală către balon și retur. Dorim ca toți copiii din Târgu-Mureș să aibă șansa de a învăța să înoate, iar după acest program de inițiere, părinții și antrenorii vor decide pentru ei, dacă doresc sau nu să facă performanță”, a precizat Claudiu Maior, consilier personal al primarului.

(Redacţia)

Post-ul Peste 1.000 de elevi târgumureșeni au învățat să înoate în cadrul cursurilor gratuite inițiate de municipalitate apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole