Doi giurgiuveni au simțit pe pielea lor că alcoolul nu face casă bună cu volanul

Zilnic, polițiștii giurgiuveni surprind în trafic șoferi care, deși au băut, preferă să urce la volan, fără a conștientiza, probabil, ce riscuri implică acest lucru. Astfel, într-o singură zi, duminică, 23 iunie, polițiștii au prins doi bărbați, de 28 și 35, care, deși au băut binișor, au plecat cu autoturismele pe drumurile publice.  Cei doi sunt acum cercetați de polițiști pentru că au condus autovehiculele pe drumurile publice, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Duminică, 23 iunie a.c., ora 08.20, polițiștii au depistat un tânăr de 28 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Digului din municipiul Giurgiu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat valoarea de  0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot în ziua de 23 iunie a.c., în jurul orei 18.50 polițiștii au depistat un bărbat de 35 de ani, din comuna Vărăști, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 401, în comuna Vărăști, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cele două cauze polițiștii au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa: JurnalGiurgiuvean.ro – vezi articolul
Fără categorie 105

Alte articole