De marți se închide circulația în zona trecerii la nivel cu calea ferată de la intersecția străzilor Eroilor – Ioan Slavici

 

Primăria Bistrița are în derulare execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Creare acces auto între strada Arțarilor și strada Colibiței, inclusiv modernizare străzii Colibiței”.

După ce lucrările pe strada Colibiței s-au încheiat și această stradă a fost complet reabilitată, s-au executat lucrări și în zona trecereii la nivel cu calea ferată de la intersecția străzilor Andrei Mureșanu – Drumul Dumitrei Vechi.

De asemenea, în cadrul proiectului mai sunt prevăzute și alte lucrări de modernizare a trecerii la nivel cu calea ferată de la intersecția străzilor Ioan Slavici – Eroilor.

În acest sens, pentru a se putea realiza lucrările, Primăria Bistrița anunță că circulația în zona acestei treceri se va închide în perioada 18 – 28 iunie 2019.

Participanții la trafic și riveranii sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la devierea circulației.

 

Sursa: Ziardebistrita.ro – vezi articolul
Fără categorie 28

Alte articole