Clubul Pandurii le cere autorităților locale să achite câteva milioane de lei

Clubul Pandurii le cere autorităților locale să achite câteva milioane de lei, contravaloarea cheltuielilor făcute, în ultimii ani, cu utilitățile. Solicitarea a fost depusă la termenul de miercuri al procesului în care se judecă cererea de faliment, aflat pe rolul Tribunalului Gorj.

Avocatul clubului a menționat că, prin contractul de comodat încheiat în 2005 între Pandurii și Consiliul Local, toate cheltuielile cu utilitățile trebuiau asigurate de la bugetul local. Din 2014, însă, după îndepărtarea lui Marin Condescu din fruntea echipei de fotbal, cheltuielile respective au fost suportate de club. Condescu este, în prezent, principalul creditor al echipei și este de părere că și nerespectarea prevederilor din contractul de comodat a dus la intrarea în insolvență a clubului.

Instanța de judecată a stabilit un termen de două săptămâni pentru a fi dat un răspuns la solicitarea respectivă. Pandurii așteaptă un răspuns și la cererea de prelungire a contractului de comodat până în 2035. În caz contrar, clubul și-a exprimat intenția de a solicita în instanță daune de alte milioane de lei.

La termenul de miercuri, instanța a stabilit și data la care va fi reluat procesul privind cererea de faliment, formulată de administratorul judiciar al clubului, 24 aprilie.

Sursa: gjx.ro – vezi articolul
Fără categorie 90

Alte articole