Călărași. Prof. universitar Gh. Piperea/ A.U.R. împotriva bugetarilor angajați nejustificat. VIDEO

Prof. universitar Gh. Piperea/ A.U.R. a obligat vreo 400 de persoane să îl asculte prea mult la Conferința de lansare a candidaților la alegerile locale din Călărași. El a spus altceva decât până acum. A îndemnat către curajul de a vota și împotriva mesajelor televizate sau jobenul serviciilor secrete. S-a făcut referință la scosul din joben al numărului de voturi, la plecarea din țară a 5 – 7 milioane de români care au emigrat. A criticat dur încadrările a 500 funcționari publici – sinecuriști ce ocupă locuri excedentare în administrația publică: bugetarii. La 11 milioane locuitori România are 1,53 milioane bugetari – a spus Piperea.

 VIDEO


Privind candidații i–a încurajat să lupte pentru victorie, ca și când s-au înscris degeaba. A vorbit de puterea financiară și mediatică a partidului comasat. A dereglat discursul către candidatura lui Cârstoiu – în timp ce audiența căsca ori avea alte preocupări. Contracandidații nu pot fi învinși cu ajutorul mass media a spus Piperea înjosind ca și alți conducători A.U.R. pe ziariștii prezenți, invitați / min. 6.50 – pentru că A.U.R. sunt patrioți în Europa. Ei sunt oameni care pun accentul pe suflet și familie, pe emoție…s-a arătat. 

El a vorbit despre risipa U.E. de bani pentru agricultură, de cei 790 000 agricultori înscriși pentru subvenții dintre care majoritatea sunt în insolvență sau la limita supraviețuirii. S-a făcut o critică a actualilor europarlamentari considerați ficuți mutați din loc în loc, oameni care au votat pentru legalitatea avortului făcut de către…bărbați/minut 09.27.

Piperea s-a declarat împotriva creditelor. El s-a informat atent de pe niște afișe unde a citit mesajul…Construim împreună pe care a încercat să îl demonteze prin demolarea nu a infrastructurii ci la faptul că se dorește înfrângerea spiritului. Nimeni nu a scăpat de critică nici doamna Kovesi, nici exploatațiile subterane sau ale pădurilor…

Post-ul Călărași. Prof. universitar Gh. Piperea/ A.U.R. împotriva bugetarilor angajați nejustificat. VIDEO apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole