Călărași: Liberalul Ghiveciu Camelia declară că nu am evoluat ca administrație ori ca stat. Cine este de vină?

Ghiveciu Camelia:

Politia, procuratura, DIICOT sunt institutii care au in organigrama, in mod sigur, departamente de comunicare sau de “PR” in limbaj de specialitate. Daca ar lucra acolo specialisti acestia ar fi urmat obligatoriu un curs intitulat “comunicarea in situatii de criza” si ar fi sustinut un examen la finalul acestui curs.

Se pare ca, nici pe departe, nu avem de-a face cu astfel de profesionisti cata vreme nu avem zilnic 2-3 comunicari oficiale, conferinte de presa, care sa prezinte progresul acestor investigatii intr-un caz atat de grav, de “criminal in serie ” si care tine o-ntreaga natiune cu sufletul la gura. Daca nu se poate spune chiar tot din ancheta, o echipa de comunicatori ( adevarati, adica de meserie ) ar analiza ce e de spus si trebuie spus si ce e confidential pana la un anumit moment (acord anchetatorilor prezumtia de corectitudine, sperand ca nu au, agende ascunse, ceea ce ar fi terifiant). In lipsa acestor comunicate oficiale, zilnice, avem informari pe surse, supozitii, speculatii, manipulare cat de multa.

Concluzia este tristă, în 30 de ani nu am evoluat nici ca administratie si nici ca stat.

Camelia Ghiveciu este un membru marcant al PNL Călărași, fondator al acestui partid. Ea a ocupat funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Călărași în trecut. Iată cu ce probleme s-a confruntat acolo…

Doamna Camelia este și un protestatar convins, ea neratând nici o manifestare publică pentru a-și exprima convingerile, chiar dacă sunt pentru un lucru pierdut, cum ar fi căderea moțiunii de cenzură de acum 2 ani, intentată guvernului.

Post-ul Călărași: Liberalul Ghiveciu Camelia declară că nu am evoluat ca administrație ori ca stat. Cine este de vină? apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul
Fără categorie 43

Alte articole