Bărbat de 34 de ani, din municipiul Giurgiu reținut pentru săvârșirea a trei infracțiuni

La data de 06 noiembrie a.c., ora 21.48, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat, de 65 ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că, vecinul de la etajul superior, tulbură liniştea şi ordinea publică.

În temeiul sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu, care a identificat apelantul, ocazie cu care acesta a relatat faptul că, de la etajul superior ar fi auzit țipete, ulterior observând cablul de la instalația de gaz, secționat.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că, un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Giurgiu, pe numele căruia era emis un ordin de protecție, de către instanța de judecată, s-ar fi deplasat la domiciliul părinților săi, pentru a solicita o sumă de bani.

Fiind refuzat, bărbatul i-ar fi amenințat pe aceștia, apoi ar fi secționat, pe scara blocului, cablul senzorului de la instalația de gaz, atât de la apartamentul părinților, cât și de la cel al vecinului acestora.

La data de 14 noiembrie a.c., pe baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, amenințare și distrugere, a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, să fie prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventiv”, comunică Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)

Sursa: JurnalGiurgiuvean.ro – vezi articolul
Fără categorie 44

Alte articole