Aventurile lui Hâc: un gălățean a lovit patru mașini după ce a urcat beat la volan

Un gălățean care a consumat alcool a avariat patru mașini. Peripeția bahică s-a produs aseară pe strada Lahovary din orașul Galați. Bărbatul de 57 de ani a urcat în stare de ebrietate la volan și, în zona Poștei Centrale, a acroșat un autoturism parcat regulamentar. Omul nu a oprit și în momentul în care a intrat pe strada Nicolae Bălcescu nu a dat prioritate altei mașini cu care s-a lovit. În urma impactului, alte două autoturisme parcate au fost avariate. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că șoferul era beat praf.

„La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 19.40, un bărbat de 57 de ani, din municipiul Galați, a condus autoturismul pe strada Lahovary din localitate și, ajungând în zona sediului Poștei Centrale, a acroșat un autoturism parcat regulamentar, continuându-și deplasarea către strada Nicolae Bălcescu. Odată ajuns la intersecția cu strada respectivă, nu a mai oprit pentru a acorda prioritate de trecere unei mașini care circula regulamentar și a intrat în coliziune cu aceasta, în urma impactului acroșând alte două autoturisme, parcate pe partea dreaptă a carosabilului. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că șoferul care a provocat incidentul rutier se afla într-o stare avansată de ebrietate, neputând fi testat cu aparatul etilotest. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice, pentru stabilirea alcoolemiei”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Năzdrăvanul cu alcool în cap va avea de plătit reparațiile mașinilor lovite. În plus, el s-a ales cu un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: ExpressDeDunare.ro – vezi articolul
Fără categorie 56

Alte articole