Amenzi de peste 100.000 de lei în perioada sărbătorilor pascale

Polițiștii clujeni și inspectorii de la Protecția Consumatorului au efectuat mai multe controale în mini-vacanța de Paște și de 1 Mai. Oamenii legii au descoperit numeroase nereguli și au dat 32 de amenzi contravenționale, în valoare de peste 140.000 de lei.

„În perioada Sărbătorilor Pascale și a Zilei Internaționale a Muncii, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Cluj și ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Cluj au acționat pentru verificarea modului în care este respectată legislația referitoare la comercializarea produselor de sezon”, au explicat polițiștii.

Printre neregulile constatate se numără comercializarea de produse fără documente de proveniență, comercializarea de produse cu termenul de valabilitate expirat, ambalarea și etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare sau comercializarea acestora neetichetate, nerespectarea condițiilor de depozitare, prelucrare și valorificare a produselor alimentare, efectuarea de acte de comerț fără deținerea autorizațiilor necesare.

The post Amenzi de peste 100.000 de lei în perioada sărbătorilor pascale appeared first on City News.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul
Fără categorie 106

Alte articole