Ai un gând bun pentru medici? Unde le poți lăsa un mesaj de încurajare

Salvează vieți și își riscă viața în fiecare minut.  Sacrificiul și devotamentul de care dau dovadă  medicii din prima linie în tratarea Covid -19  este greu de descris în cuvinte. În timp ce pentru noi statul acasă a devenit greu de suportat, pentru ei ar însemna un moment de odihnă și liniște. Pentru că sunt mulți cei care doresc să își arate susținerea, conducerea Spitalului Județean de Urgență Cluj Napoca a creat o platformă unde fiecare dintre noi poate să trimită un mesaj de încurajare și poate mulțumi, personal, cadrelor medicale.

,,În timp ce pentru noi această perioadă este diferită și ne oferă momente de liniște și apropiere în familie, pentru personalul medical este o zi ca oricare alta, în care luptă pentru viețile celor bolnavi.  Mesajele de încurajare venite în ultima perioadă pentru eroii din linia întâi ne-au surprins plăcut și ne-am gândit să oferim această posibilitate tuturor celor care doresc să o facă în mod direct. Pentru că acum, mai mult ca oricând, cei din linia întâi au nevoie de putere, îi puteți încuraja și voi. Le puteți transmite un mesaj completând formularul din acest link , iar noi ne vom asigura că mesajele vor ajunge la ei”, spune creatorii platformei.

Deși platforma este activă doar de câteva zile, mesajele nu au întârziat să apară. ”Mesajul acesta sper să fie perceput ca un gând bun atunci când luați o mică pauză, vă așezați pe un scaun și vă puneți capul în mâini, încercând să vă adunați. Acela e momentul în care vă vedeți ca niște oameni, neputicnioși din cauza oboselii, dărâmați din cauza valului de oameni bolnavi, anxioși. Sunteți de admirat!. Vă puteți ridica din acea gaură neagră a gândurilor și doar uitându-vă în jur vă motivați văzând suferința altora. Sunteți eroi care-și sting propria suferință alinând-o pe a altora. Vă purtăm în suflete și ne rugăm pentru voi. Mulțumim!, a scris cineva.

În aceste momente grele, când cei lași au ales să dea bir cu fugiții, dumnevoastră ați ales să înfruntați pericolul punând mai mult preț pe viețile semenilor decât pe a dumneavoastră. Asta este cea mai potrivită definiție pentru un erou”, a mai scris cineva.

The post Ai un gând bun pentru medici? Unde le poți lăsa un mesaj de încurajare appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul
Fără categorie 142

Alte articole