Un tânăr și-a pierdut viața în urma unui accident de motocicletă produs pe DN 17

 

Un tânăr de 32 de ani din județul Suceava și-a pierdut viața, marți, în urma unui tragic accident rutier produs pe DN 17, pe raza județului Bistrița-Năsăud.

Accidentul s-a produs în jurul orei 19:00, între localitățile Piatra Fântânele și Mureșenii Bârgăului din Bistrița-Năsăud. Un tânăr care se afla pe o motocicletă a pierdut controlul direcției de deplasare șia  intrat într-un parapet de protecție de pe marginea drumului. Din păcate, impactul a fost extrem de puternic, iar tânărul a suferit răni grave, fiind găsit de echipajele medicale în stop cardio-respirator.

”Echipajele medicale ajunse la fața locului au găsit o victimă, bărbat, în stop cardio-respirator. Salvatorii au început pe loc protocolul de resuscitare, dar din păcate, în ciuda eforturilor depuse, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, astfel a fost declarat decesul la fața locului”, a declarat Cristian Răcilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Accidentul s-a produs într-o curbă deosebit de periculoasă, iar bărbatul care a decedat era originar din județul Suceava.

”Din primele date, motociclistul, un bărbat în vârsta de 32 de ani, din Pojorîta, județul Suceava, se deplasa pe direcția Bistrița spre Suceava, iar într-o curbă deosebit de periculoasă a derapat, a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune cu un parapet din beton”, a declarat Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturorîmprejurarilor în care a avut loc evenimentul rutier.

FOTO: Arhivă

Sursa: Ziardebistrita.ro – vezi articolul
Fără categorie 65

Alte articole