Trei tineri, cercetați în urma unui scandal izbucnit în localitatea Prundu Bârgăului

 

Trei tineri sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe după ce au fost implicați într-un scandal izbucnit în localitatea Prundu Bârgăului. 

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, ”la data de 16 august, un bărbat a sesizat Poliția cu privire la faptul că, în incinta localului al cărui administrator este, situat în localitatea Prundu Bârgăului, a izbucnit un scandal. În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că între un tânăr, de 22 de ani, din comuna Tiha Bârgăului, și un altul, în vârstă de 28 de ani, din Bistrița Bârgăului, ar fi izbucnit un scandal, pentru aplanarea acestuia intervenind administratorul localului, care i-ar fi poftit pe cei doi afară”.

Totodată, în proximitatea localului, tânărul de 22 de ani, l-ar fi agresat fizic pe tânărul de 28 de ani, după care ar fi părăsit locul faptei, polițiștii procedând la urmărirea acestuia.

Polițiștii l-au depistat pe tânărul din Tiha Bârgăului, pe raza localității Prundu Bârgăului, acolo unde scandalul izbucnise din nou între cei doi tineri și un altul, în vârstă de 23 de ani, din Bistrița Bârgăului, aceștia lovindu-se și amenințându-se reciproc.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale s-a reușit aplanarea conflictului.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Sursa: Ziardebistrita.ro – vezi articolul
Fără categorie 81

Alte articole