Reparații și restricții de circulație pe strada Prof. Ion Inculeț

Începând de astăzi, 23 iulie, până sâmbătă, 27 iulie, între orele 8.00 și 18.00, echipele Citadin SA fac lucrări de ridicare la cotă a capacelor de canalizare, în funcție de condițiile meteorologice, pe strada Prof. Ion Inculeț, între străzile Răzoarelor și Gloriei.

În perioada menționată traficul rutier pe acest tronson va fi oprit, iar autovehiculele vor putea circula pe rutele marcate în schița atașată.

În timpul lucrărilor pe strada respectivă va fi asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

În cursul zilei de astăzi, 23 iulie, echipele Citadin SA fac reparații cu asfalt și pe șoseaua Națională nr. 43, zona Oficiului de Stare Civilă, șoseaua Bucium (reamenajare stație de autobuz), strada Cerna nr. 13 (parcare), strada Petre Țuțea nr. 35, strada Strămoșilor, stradela Plopii fără Soț, cartierul Mircea cel Bătrân, strada Otilia Cazimir, bulevardul Alexandru cel Bun și strada Văscăuțeanu nr. 3B, în cursul acestei nopți vor face marcaje pe pistele de biciclete de pe strada și șoseaua Nicolina și marcaje rutiere pe strada Ion Creangă.

The post Reparații și restricții de circulație pe strada Prof. Ion Inculeț appeared first on Curierul de Iasi.

Sursa: curentul-iasi.ro – vezi articolul
Fără categorie 116

Alte articole