Răzvan CUC, o ”piază rea” pentru Ministerul Transporturilor?!   

 Odată cu declarațiile premierului în care  cerea Ministrului Transporturilor , Răzvan CUC, să îl revoce din funcția de director pe Narcis Neaga , directorul  CNAIR ,  Viorica Dăncilă  a  anunțat că de săptămâna viitoare fiecare minister va  intra în evaluare,  cu scopul de a decide ce miniștri vor mai rămâne în echipa sa.

În mod ciudat în  capul  listei  celor ce ar urma să fie  remaniați  se află chiar Răzvan CUC, Ministrul Transporturilor.

Vestea demiterii lui Neaga tocmai de cel ce ar urma să fie la rânsul său ”remaniat”,   l-a determinat , probabil, pe președintele Consiliului județean Giurgiu , Marian Mina  să scrie pe o postare a sa, pe facebook:

Am citit că Directorul CNAIR, Narcis Neaga, și-a dat demisia.
Nu sunt fanul lui Neaga și nu sunt eu în măsură să îi iau apărarea, DAR:
– nu Neaga rupea contracte cu televiziunile de faţă!
– nu Neaga făcea acel spectacol grotesc, pe banii românilor!
– nu Neaga informa primul ministru câte „sute” de kilometri de autostradă inaugurează!
– nu Neaga făcea turul televiziunilor ca să spună câte şantiere deschide și pe câte șantiere se lucrează „într-un ritm alert”!

Ministrul Transporturilor făcea aceste lucruri, astfel, cred că trebuie să plece împreună, la pachet! Nu spunea Cuc că sunt echipă? Neaga a avut bărbăția să își dea demisia, Cuc are?

Vă asigur că nu! Doar cunoaștem personajul… Noi, cei din Giurgiu (câțiva, nu mulți), am mai văzut filmul ăsta!

Fără a fi  acuzați de partizanat nu putem să nu constatăm, la rândul nostru, faptul că, de când a (re)venit Răzvan CUC la Transporturi, se tot surpă poduri, stâlpii electrici cad ca secerați  pe calea ferată, pasagerii trenurilor ajung la destinație , istoviți, abia după 33 de ore de călătorie și că la fiecare 2 săptămâni taximetriștii ies, protestând în mijlocul Capitalei în timp ce trenurile de aterizare ale avioanelor de pe Otopeni se fac ”praștie”, iar Autostrada Soarelui, chiar acum, în plin sezon estival este plină  de găuri.  

Să fie toate acestea, doar o simplă întâmplare sau poate un complot ordinar al astrelor?

După cum am constatat ,  conform afirmațiilor președintelui CJ, Marian Mina, se pare că toate  cele enumerate de mine, în rândurile de mai sus, s-ar datora totuși unui singur personaj, malefic pentru acest Minister . Vom vedea dacă premierul Dăncilă  va fi și domnia sa de aceeași părere.

(Florian Tincu)

Sursa: JurnalGiurgiuvean.ro – vezi articolul
Fără categorie 78

Alte articole