Râmnicu Vâlcea: Romeo Rădulescu(Forța Dreptei) renunță la candidatura pentru funcția de primar și îl va susține pe liberalul Virgil Pîrvulescu

Decizia a fost făcută publică chiar înaintea depunerii dosarelor la Biroul Electoral Municipal (BEM), când,  Romeo Rădulescu i-a și înmânat lui Pîrvulescu, în mod simbolic, dosarul său de candidatură. Forța Dreptei a decis să rămână în competiția de la Râmnicu Vâlcea numai  cu lista de consilieri locali.

„Atunci când vrei să faci un lucru bun trebuie să te gândești  de două ori și să tai o dată. Eu m-am gândit de nouă ori în ultimul timp și am luat o decizie înțeleaptă, în sensul că eu cu echipa mea de la Forța Dreptei te  vom susține pe tine, Virgil, la primărie. Și îți  predau dosarul meu!  Împreună sunt convins că reușim să facem ceva pentru acest oraș. La fel, toți oamenii de bună credință din Râmnicu Vâlcea, știm că unirea facem puterea. ”, a declarat Romeo Rădulescu.

Virgil Pîrvulescu i-a mulțumit lui Rădulescu pentru gestul său și și-a manifestat speranța că, împreună, îl vor învinge pe actualul primar: „Această decizie a ta mă obligă la mai mult și în același  timp îmi mărește responsabiltățile. Vreau să spun că noi, împrenă cu râmnicenii vom reuși să scotem orașul de sub tutela unei găști organizate(…).

Sursa: indiscret.ro – vezi articolul

Alte articole