Planetariu Mobil sărbătorește la Cluj primul pas pe Lună, făcut în urmă cu 50 de ani

Planetariu Mobil revine la Cluj – Napoca, în perioada 19 – 21 iulie cu spectacolul “Jumătate de secol de la primul pas pe lună”.

„Au trecut 50 de ani de cand astronautul Neil Armstrong a păşit pentru prima data pe lună. Planetariu mobil vă invită să sărbătorim împreună jumatate de secol de la primul pas pe luna, printr-un spectacol interactiv. Reprezentațiile show-ului educațional vor include explicații de la doi povestitori unplugged, care vor interacționa cu publicul, proiecțiile live spectaculoase, mecanica cerească, ştiinţele aerospaţiale şi cucerirea spaţiului cosmic vor încânta publicul”, subliniază organizatorii.

Evenimentele se vor desfășura într-un dome mobil cu diametrul de 8 metri și înălțimea de 5 metri, care va fi plasat în interiorul cinematografului Dacia de pe strada Bucegi nr. 11 (Manaştur).

Proiecţiile se vor desfășura în 20 iulie între orele 9 și 18, din oră în oră. Durata unei proiecții este de aproximativ 50 de minute, iar prețul unui bilet este 16 RON.

Vârsta minimă recomandată pentru vizitatori este de 4 ani, cu însoțitor adult.

Evenimentul este organizat de către Asociaţia Astronomică PLUTO.

The post Planetariu Mobil sărbătorește la Cluj primul pas pe Lună, făcut în urmă cu 50 de ani appeared first on City News.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole