Oțelul vrea să-și consolideze la Arad prima poziție în play-out!

 

 

Ultima confruntare dintre cele două echipe, disputată chiar pe stadionul ce va găzdui finala Cupei României, cel din Sibiu, s-a terminat cu o victorie categorică a gălățenilor, probabil după cea mai consistentă prestație. A fost un 4-2 în prima etapă a returului, după ce elevii lui Dorinel Munteanu au condus chiar cu 4-0 până în minutul 86.

Înaintea partidei de astăzi, Otelul ocupă primul loc în play-out, respectiv poziția 7, cu 30 de puncte, în timp ce fotbaliștii de la UTA sunt pe 10, cu două puncte mai puțin. Un succes astăzi pentru Oțelul ar însemna automat o desprindere în clasament, la 4, respectiv 5 puncte de Universitatea Cluj și UTA, urmând practic ca lupta pentru șefia competiției să fie disputată doar cu sibienii de la Hermannstadt, aceștia din urmă întâlnind tot astăzi, Petrolul Ploiești pe teren propriu.

Partida UTA-Oțelul Galați vă începe la ora 16,45 și va fi condusă la centru de Viorel Flueran din Craiova, ajutat la cele două linii de Alexandru Cerei din Cluj Napoca și Alexandru Vodă din Alba Iulia.

În Camera VAR se vor afla Florin Andrei din Tg. Mureș și Ovidiu Mazilu din Satu Mare.

 Rezervă de arbitri a fost delegat Sorin Vădana din Cluj Napoca iar observatorul partidei va fi Nicolae Grigorescu din Timișoara.

După cum se poate observa, o delegare cel puțin ciudată, mai toți oficialii provenind din vestul țării, mai mult sau mai puțin prin preajma Aradului.

Managerul tehnic al oțelarilor, Dorinel Munteanu a declarat înainte de această deplasare că așteaptă ca elevii săi să facă la Arad un joc solid, apreciind că numărul mare de partide disputate a făcut ca luna aceasta să se pună mai mult accent pe recuperarea jucătorilor decât pe antrenamentele propriu zise.

 

The post Oțelul vrea să-și consolideze la Arad prima poziție în play-out! first appeared on Ziar independent din Galați.

Sursa: ExpressDeDunare.ro – vezi articolul

Alte articole