LOCAL | Botoșăneanul care a zgâriat mai multe mașini în municipiu a fost prins de polițiști

Luni, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au identificat un bărbat de 32 de ani, din municipiul Botoşani, acesta fiind bănuit de comiterea unor infracţiuni de distrugere.
În urma probatoriului administrat a rezultat că la data de 02.08.2019, acesta a distrus prin zgâriere caroseriile a trei autovehicule ce se aflau parcate pe raza municipiului.
Bărbatul a fost depistat de poliţişti pe bulevardul Mihai Eminescu, însă, întrucât a avut un comportament recalcitrant, a fost dispusă măsura internării acestuia la Secţia de Psihiatrie.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri în consecinţă.

The post LOCAL | Botoșăneanul care a zgâriat mai multe mașini în municipiu a fost prins de polițiști appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul
Fără categorie 54

Alte articole