Liviu Dragnea, nici nu știi, ce NIMIC începi să fii

Românii trăiesc într-o cloacă amenajată cu grijă de politicieni insalubri, ticăloși și săraci cu duhul. Culmea este că oamenii s-au obișnuit și nu li se mai pare nimic deosebit să fie scuipați în freză și călcați pe cap de jivinele ajunse în funcții publice. Mai mult chiar, unii îi votează!

O jignire aruncată joi de sub cea mai importantă mustață din stat a trecut aproape neobservată. Liviu Dragnea, președintele PSD și al Camerei Deputaților, l-a făcut „nimic” pe un cetățean. Culmea, este vorba despre un simpatizant PSD care i-a reproșat liderului social democrat că nu a făcut nimic pentru țară. Incidentul s-a produs în timpul unui eveniment electoral, organizat de PSD la Suceava.

„Liviu Dragnea: Gândiți-vă… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Simpatizant PSD: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România.”(Suceava, 18 aprilie 2019)

Revoltător este că nimeni de la partidul de guvernământ nu și-a cerut scuze pentru jignirea aruncată de cel mai pesedist om din stat. Nu a protestat nici societatea civilă, nu i-am auzit nici pe reprezentanții opoziției, semn că jignirile și jegul și au devenit o rutină în politica autohtonă. Vă puteți imagina dacă scena reprodusă mai sus s-ar fi întâmplat în Germania? Politicianul ar fi dispărut din peisaj. De asemenea, vă puteți imagina ce s-ar întâmpla dacă posesorul de mustață, tupeu și dosare penale ar ieși liber pe stradă? Probabil, s-ar întâmpla același lucru.

La același miting s-a mai întâmplat o chestie. Un alt simpatizant PSD a refuzat să dea mâna cu Liviu Dragnea spunând că „nu dau mâna cu hoții”. Știe, omul ce știe și, probabil, s-au săturat numeroși pesediști de porcăriile făcute de liderii lor. Bineînțeles, este vorba despre pesediștii  normali la cap, fără dosare penale, fără rude angajate la stat, fără licitații în desfășurare….

Sursa: ExpressDeDunare.ro – vezi articolul
Fără categorie 102

Alte articole