INFRACTIONAL | Autoturism condus de un tânăr beat și fără permis pe străzile din Flămânzi

Sâmbătă, poliţiştii oraşului Flămânzi au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Făinii se află o persoană, sub influenţa alcoolului, care conduce un autoturism .

În urma cercetărilor a rezultat că un tânăr de 25 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Făinii din oraşul Flămânzi, ajungând la intersecţie cu strada Uriceni, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, împrejurare în care a intrat în şanţul de pe marginea drumului.

Cu ocazia controlului documentelor s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, bărbatul a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

The post INFRACTIONAL | Autoturism condus de un tânăr beat și fără permis pe străzile din Flămânzi appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul
Fără categorie 52

Alte articole