Hoțul care a furat un telefon de lux din Primăria Deva a fost capturat

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost prins de poliţişti, după ce a furat un telefon în valoare de 3.900 de lei, din biroul Direcţiei de Taxe şi Impozite a Primăriei Deva. Imagini cu autorul furtului au fost înregistrate de camerele de supraveghere din instituţie, iar la scurt timp poliţiştii l-au identificat. Ioan Rivetea a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru infracţiunea de furt calificat.

„Potrivit probatoriului, acesta, în cursul zilei 25 februarie 2019, în jurul orei 13:35, a pătruns fără drept într-un birou aparţinând municipalităţii, de unde, profitând de faptul că nu se afla nicio persoană în preajmă, a sustras telefonul mobil (în valoare  de 3.900 de lei) aparţinând unei angajate a instituţiei. Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, urmând să fie formulate propuneri de arestare preventivă către Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Telefonul mobil a fost recuperat de poliţişti de la o persoană din municipiul Brad, care l-a cumpărat la preţ de chilipir de la Rivetea şi a fost restituit angajatei primăriei.

Sursa: ZHD.ro – vezi articolul
Fără categorie 117

Alte articole