Fostul secretar de Stat Ciprian Pandea își dorește continuarea activității în PSD Călărași după ce și-a întrerupt activitatea politică 6 luni…

Fostul secretar de Stat Ciprian Pandea a declarat pentru Atitudinea din Călărași că acesta nu și-a încetat relațiile cu PSD Călărași rămânând membru al acestui partid, chiar dacă nu a fost validat ca președinte în urma Alegerilor organizate de acesta- în condițiile în care Sediul Central a interzis organizarea de alegeri în acea perioadă. Întrebat de neimplicarea în campania electorală recentă, a declarat că nimeni din conducerea partidului nu i-a cerut asta. A respins zvonurile surselor de presă cum că ar fi cochetat zilnic cu conducerea PRO România, arătând că este doar prieten cu Marian Neacșu, lider al acestui partid… Nu își asumă scorul alegerilor recente, care sunt rezultat al muncii echipei lui Iulian Iacomi și senatorului Roxana Pațurcă. Un scor care rămâne de invidiat, și care a plasat PSD Călărași pe locul 10/ țară printre organizațiile PSD fruntașe, reușindu-se inclusiv câștigarea alegerilor în 22 localități din județ, deși PSD are doar 17 primari aleși în județ. Pandea nu vede ce ar putea să i se reproșeze, arătând că atunci cînd a fost secretar de Stat a fost bun și a contribuit la dezvoltarea județului, aprobând finanțarea proiectelor pentru toate localitățile din județ, indiferent de orientarea politică a primarilor. Pandea a arătat în discuția telefonică că el a fost un lider curajos care a avut bărbăția de a semna Scrisoarea celor 28 care au condamnat pe liderul Liviu Dragnea. Nu își reproșează nimic, chiar dacă lipsa de comunicare a marcat negativ rezultatele cât acesta a fost desemnat interimar la conducerea PSD Călărași. Pandea contestă că a fost curtat de conducerea PRO România Călărași, fapt confirmat și de Răzvan Meseșeanu, membru în conducerea Pro România Călărași. Alți lideri locali ai PRO România spun altceva… Neimplicarea în alegerile europarlamentare ale lui Ciprian Pandea și tatălui său primar PSD de 6 mandate, care a pierdut alegerile în comuna Ștefan cel Mare pot constitui viitoare analize ale activității politice atât pentru aceștia dar și pentru alți lideri social democrați din localitățile județului Călărași.

 

Un lucru este cert: echipa condusă de Iulian Iacomi va pune capăt dansului pinguinului dintre unii membri PSD și alte partide politice. PSD Călărași se prezintă astăzi reorganizat și eficient, demonstrând că pentru acesta importante sunt lucrurile bune realizate pentru oameni. Iacomi nu va pleca prea curând din politică, iar dacă o va face va fi așa cum a declarat: Vă promit că voi pleca din politică așa cum am intrat. Învingător și împreună cu dvs. Cât privește expertiza în teologie a dlui Ciprian Pandea, trebuie spus că social democrații călărășeni cred în Dumnezeu, dar mai ales în faptele lor. Pentru aceasta este nevoie de implicare, de dăruire și nu de fariseism…Pentru că viața politică merge înainte. Cu bune sau cu…rele.

Post-ul Fostul secretar de Stat Ciprian Pandea își dorește continuarea activității în PSD Călărași după ce și-a întrerupt activitatea politică 6 luni… apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul
Fără categorie 105

Alte articole