Fiica Adelinei Pestrițu a împlinit 1 an. Zenaida Maria are ochii tatălui ei, iar mama ei o răsfață numai cu haine de firmă

Pe 3 august 2018, Adelina Pestritu si Virgil Steblea o primeau, coplestiti de emotie, in vietile lor pe Zenaida Maria, primul lor copil. Timpul a trecut pe nesimtite, iar micuta lor, Baby Zeny, cum ii mai spun parintii ei, a implinit 1 an. Zenaida Maria a mostenit frumusetea ambilor parinti si ochii tatalui ei!

De cand a venit pe lume, Maria Zenaida i-a intrat mamei sale pe sub piele literlamente, pentru ca Adelina Pestritu si-a tatuat pe mana numele celei mai iubite fiinte din viata ei, micuta care, din data de 3 august 208, le-a schimbat vietile ei si lui Virgil Steblea, scrie viva.ro.

„Astazi s-a intamplat minunea. Ziua de 3 august s-a transformat dintr-odata, fara doar si poate, in cea mai importanta zi din viata noastra. Zenaida-Maria a venit pe lume cu greutatea de 2,690 kilograme si 49 de cm si a primit nota 10!

Este un sentiment pe care nu-l putem descrie in cuvinte, oricat ne-am stradui. Atat eu, cat si Virgil ne simtim coplesiti de trairi nemaipomenite. Nu ne vine sa credem ca acum suntem o familie adevarata si avem rol de parinti pentru micuta noastra rasfatata si adorabila. Este tot ce ne-am dorit si suntem recunoscatori pentru ca am fost alesi sa-i fim parinti! Odata cu venirea ei pe lume, am realizat ce inseamna cu adevarat sa fii fericit si implinit si am vazut ce se poate naste din iubire”, scria Adelina pe blogul ei anul trecut.

„N-am stiut ca pot iubi atat”

Micuta Zenaida Maria este ratiunea de a fi a parintilor ei, iar mamica ei isi bucura din cand in cand fanii de pe Instagram cu fotografii de-ale micutei, in ai carei ochisori albastri te pierzi cu desavarsire. „N-am stiut ca pot iubi atat”, scria Adelina in dreptul unei poze cu Baby Zeny. Micuta a inceput inca de pe acum sa calce pe urmele mamei sale, fiind o mica fashionista, iar Adelina ii pastreaza deja hainele din dressingul ei, chiar daca e convinsa ca moda se va schimba pana va creste Zenaida.

„Le pastrez pentru Zeny. Chiar daca hainele nu mai incap, le indesam. Pana o sa se faca Zeny mare sa intre in dressingul meu, moda se va schimba, trendurile vor fi altele, asa ca… din cand in cand obisnuiesc sa fac pachete si sa le dau oamenilor care au nevoie. Am avut un botez la care a trebuit sa mergem si am fost fardata mai strident, iar Zeny se uita asa mai pierduta. Ii place cand ii fac poze, cand ii pun fatuci din alea din Instagram. Zenaida intelege mai multe decat ne imaginam noi”, spunea Adelina recent.

Intre timp, cu putin inainte de a implini un an, Zenaida Maria a participat la nunta parintilor ei, unde a fost la fel de eleganta ca mirele si mireasa, ba chiar, am putea spune, la un moment dat, a cam fu rat atentia tuturor…

The post Fiica Adelinei Pestrițu a împlinit 1 an. Zenaida Maria are ochii tatălui ei, iar mama ei o răsfață numai cu haine de firmă appeared first on Romania News.

Sursa: news-white.com – vezi articolul
Fără categorie 56

Alte articole