FARUL – CFR CLUJ 5-1. Clujenii sunt rușinați de rezultatul final

Farul Constanţa a dispus pe teren propriu, cu 5-1, de CFR Cluj, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii. CFR Cluj se distanțează de locul 2 și ajunge pe locul 4 în campionat, în spatele celor de la FCSB, Farul și Universitatea Craiova.

Învingătorii au marcat prin Munteanu ’23, Cojocaru ’42, ’78, Grameni ’67 şi Ganea ’83.

Pentru CFR Cluj a înscris Otele, în minutul 77.

Căpitanul ardelenilor, Mario Camora nu s-a ferit de cuvinte şi a avut un discurs foarte dur după umilinţa de pe terenul campioanei.

Ne facem cu toţii de ruşine. Nu ne trezim! Degeaba face patronul eforturi. Astăzi nu am intrat bine în meci, în nicio repriză. După ce au ratat câteva ocazii, am avut şi noi şansa noastră prin Otele. Putea fi alt meci. E greu dacă nu o bagi în poartă. Orice atac al lor era un pericol.

Nu se poate aşa ceva! Nu merităm niciunul să purtăm acest tricou. Să ne fie ruşine, ar trebui să nu mai ieşim din case, a spus Camora.

La finalul partidei, Cristi Manea a cerut antrenor şi a dat de înţeles că va pleca la final de sezon.

Nu avem nicio scuză. Suntem vinovaţi cu toţii. Trebuie să facem ceva pentru că mergem la Craiova şi o să fie şi mai greu. Eu cred că trebuia schimbată toată echipa la pauză. Nu avem nicio scuză.

(n.r. ce le-ar fi spus Dan Petrescu) Să nu mai îmbrăcăm tricourile astea. CFR ar avea nevoie de un antrenor care să pună piciorul în prag.

Eu îmi fac treaba până la final. Când va expira contractul, cred că voi pleca. Nu am ajuns la nicio înţelegere, a declarat Manea, la flash-interviuri.

sursa: Prima Sport

The post FARUL – CFR CLUJ 5-1. Clujenii sunt rușinați de rezultatul final appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole