Exclusiv / DGA, pacalita de DNA in cazul spagilor lui Catalin Ghivu

In urma cu ceva timp, Infobraila a publicat informatia potrivit careia fostul sef al IPJ Braila, Catalin Chivu, isi ascundea spagile punand angajati ai IPJ Braila sa mearga la banci din Braila si sa schimbe bancnotele care ar putea fi eventual marcate cu “SANTAJ/MITA” cu bancnote care insa nu le continea. In momentul in care Infobraila a publicat aceasta stire, Chivu a dat in judecata trustul si a solicitat miliarde de lei drept despagubiri, bazandu-se pe faptul ca, la solicitarea DGA, DNA Galati a zis ca e nevinovat. Impotentii procurori ai DNA Galati i-a audiat pe secretara si soferul lui Chivu, care au spus ca seful lor este nevinovat, fara sa audieze reporterul care a dezvaluit stirea.

In acest context, fostul sef al IPJ Braila, suparat printre altele si ca nu a fost angajat la trustul de presa Infobraila, a dat in judecata ziarul si , vai ce minune, a castigat despagubiri de 15.000 de lei, fata de cele 500.000 de lei ceruti.

Se pare ca Chivu, care a jucat la loto cu toti interlopii Brailei, care a facut sex cu surse unde si-a uitat documente ultrasecrete, care este un bataus in trafic ale unor femei nevinovate, a demonstrat ca este un bun cetatean fata de nemernicii de la Infobraila, care au dezvaluit ca este un spagar de doi lei, un microinterlop ajuns sef al Politiei. Astazi, facem un lucru pe care, cu rusine ni-l asumam, in sensul in care, pentru a opri un cancer cum este Catalin Chivu, trebuie sa-l dezvaluim. Susa noastra referitoare la faptul ca Chivu schimba banii din spaga la o banca din Braila este directorul bancii Raiffeisen, sustinuta de adjunctul sef al IGPR Romania. In momentul in care reporterii Infobraila au incercat sa documenteze acest lucru si sa arate ca DGA a fost pacalita de DNA, a plouat cu acuzatii, procese si cu tot tacamul interlop de care unul cum este Catalin Chivu a dat si da dovada.

Sa recapitulam: Catalin Chivu ia spaga in sediul IPJ si, ca sa scape de o eventuala confruntare, o pune pe sefa financiara a institutiei sa mearga la Mariana Stoian, important functionar al Raiffeisen sa schimbe banii eventual marcati, cu bancnote anonime. Cine face transferul? Nimeni altcineva decat un important ofiter al IPJ Braila, cu legaturi familiale si de nasie cu sefii IPJ, ulterior promovata, probabil datorita serviciilor aduse, ca adjunct al IGPR Romania.

In acest context, dupa ce ziarul Infobraila a luat legatura cu DGA, maimuticile dirijate din DGA Braila au spus ca nu sunt interesate, potrivit inregistrarilor noastre, si au incercat sa puna batista pe tambal.

Daca nu stiati, Chivu este un parazit politic, numit de fostul premier Mihai Tudose “motanel”, ex sotul, doar in acte al procuroarei care l-a eliberat pe Omar Hayssam, prietenul turnatoarei la Securitate, Simona Draghincescu, care se lauda ca nu a fost arestata datorita prieteniei cu el, si nici mai mult si mai putin decat cel care l-a lasat in “viata” pe fostul procuror sef Fanel Mihalcea, actual membru important in CSM.

In acest con text, nu ne ramane decat sa intrebam de ce inca nu il aresteaza nimeni pe unul ca Chivu si nu ancheteaza activitatea lui infractionara dovedita si nu se intreaba nimeni cum de noua lui casatorie are legatura, spun sursele noastre, cu posibile legaturi cu lumea proxenetilor din Spania sau Italia.

Actiunea in instanta a lui Catalin Chivu, care s-a dorit o masina de spalat a infractiunilor lui, se intoarce astazi impotriva lui si asteptam cu interes ca nasa de cununie a celui pe care el inca il promoveaza in structurile IPJ Braila sa spuna adevarul sau sa recunoasca adevarul, mai ales ca inregistrarile arata ca este fara echivoc ca fostul IPJ Braila este doar un infractor de doi lei, un spagar nenorocit si in definitiv, un nimeni!

Mai mult de atat, in contextul viitoarelor alegeri, candidatura lui alaturi de turnatoarea la Securitatea Simona Draghincescu arata ca incearca sa scape de legea pe care el insusi trebuia sa o impuna.

The post Exclusiv / DGA, pacalita de DNA in cazul spagilor lui Catalin Ghivu appeared first on infobraila.

Sursa: InfoBraila.ro – vezi articolul

Alte articole