Dragoș Vodă: Primarul Ion Radu Aurel și președintele Vasile Iliuță finalizează un drum județean…VIDEO

Vasile Iliuță și Marian Dinulescu nu vor să se oprească. Ei mai au alte zeci de kilometri de șosele  de asflatat în acest an…Nu este vorba de drumurile din mun. Călărași aflate în stare jalnică ci de drumurile județene.

 

Azi a fost inaugurat drumul Județean 306 care leagă satul Socoalele cu Dragoș Vodă. Lucrările, realizate de SC Drumuri și Poduri SA, au demarat în martie când s-a intervenit la infrastructură. S-a continuat apoi la suprastructură cu piatră spartă iar la sfârșitul lunii mai s-a demarat așternerea covorului asfaltic pentru care s-au utilizat peste 460 de tone de asfalt BA16. Investiția fiind susținută integral din bugetul Consiliului Județean Călărași.
„Așa cum v-am obișnuit noi lucrăm pentru cetățenii județului. Astăzi suntem în comuna Dragoș Vodă. La propunerea domnului primar Aurel Radu Ion, Consiliul Județean a realizat o investiție privind reabilitarea DJ 306 pe o lungime de 5,6 km, drum județean care leagă satul Socoalele de centrul comunei Dragoș Vodă. Este o promisiune electorală pe care ne-am asumat-o în 2016. Am spus atunci că vom asfalta acest drum și iată că ne-am ținut de cuvânt”, a declarat președitele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Post-ul Dragoș Vodă: Primarul Ion Radu Aurel și președintele Vasile Iliuță finalizează un drum județean…VIDEO apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul
Fără categorie 63

Alte articole