Direcția de Sănătate Publică București RECUNOAȘTE că i-a eliberat PARAFĂ DE MEDIC falsului chirurg italian

Direcția de Sănătate Publică București (DSP) recunoaște că a eliberat parafă de medic falsului chirurg italian.

Parafa a fost eliberată pe data de 23 martie 2018 de către Biroul de Informatică şi Biostatistică Medicală din cadrul DSP București.

„Conducerea instituţiei a demarat o anchetă internă şi a sesizat în conformitate cu prevederile legale în vigoare Comisia de disciplină de la nivelul DSPMB pentru analizarea modului în care funcţionarul public din cadrul biroului mai sus menţionat a soluţionat solicitarea domnului Matteo Politi”, precizează DSP București.

Matteo Politi, care se prezenta ca fiind  Matthew Mode, a operat la 5 clinici private din Capitală.

Amintim că un chirurg fals a fost descoperit, marți, în România. Este vorba despre un italian fără studii de specialitate care s-a dat drept medic în țara noastră şi a convins mai multe clinici private să-l lase să intre în sala de operaţie. Bărbatul, cu doar opt clase absolvite și a fost condamnat în Italia  după ce a pretins că este cardiolog.

Chirurgul estetician Adina Alberts a declarat, marți, în cadrul emisiunii ”Talk B1”, că ea este cea care a descoperit că Matthew Mode, care a operat pacienți de la mai multe clinici din Capitală, nu este de fapt medic.

Sursa: olt-alert.ro – vezi articolul
Fără categorie 177

Alte articole