Dezbatere despre „Internetul Obiectelor”, la UMFST

Departamentul de Management-Economie din cadrul Facultății de Economie și Drept a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) Târgu-Mureș organizează luni, 18 martie, începând cu ora 9.00, cu prilejul Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor, dezbaterea cu tema „Fii un consumator informat în lumea digitală!”, ediția a IV-a, în Aula Tudor Drăganu a Facultății, de pe strada Livezeni nr. 69.

Potrivit Blogului UMFST Târgu-Mureş, tema Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor pentru anul 2019 este „Internetul Obiectelor”, iar invitați din partea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Mureș sunt dr. Ing. Liviu Todoran (foto), comisar șef adjunct, și Krisztina Bardocz, comisar.

„În acest context, scopul acestui eveniment este de a le oferi studenților oportunitatea de a dezbate împreună cu specialiști în domeniu – reprezentanți din partea Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Mureș, standardele şi practicile privind protecția consumatorilor într-un mediu conectat, în care consumatorii pot beneficia de noi tehnologii digitale fără a-şi compromite drepturile. O informare corectă și transparentă cu privire la drepturile consumatorilor creează premise pentru ca studenții, în calitate de actuali consumatori şi viitori furnizori de servicii, să acționeze în conformitate cu aceste drepturi”, a precizat conf. univ. dr. Mihaela Kardos, directorul Departamentului de Management-Economie din cadrul Facultății de Economie și Drept.

(Redacţia)

Post-ul Dezbatere despre „Internetul Obiectelor”, la UMFST apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul
Fără categorie 105

Alte articole