Conferința de presă a PSD Giurgiu:

Deputatul Cristina Dinu arată cu cât a crescut Bugetul în sănătate.

Niculae Bădălău explică de ce nu l-a susținut pe Răzvan Cuc la nominalizarea pentru funcția de Ministru al Transporturilor.                                      

Senatorul Cristian Marciu motivează  respingerea  propunerii majorării alocațiilor destinate copiilor .

Președintele CJ Giurgiu, Marian Mina, face precizări privind reabilitarea drumului județean Giurgiu- Ghimpați

Joi , 21 februarie, la sediul PSD Giurgiu din strada Mircea cel Bătrân , a avut loc o conferință de presă având ca principală temă dezbaterea Bugetului național, proaspăt alocat de către Guvern Ministerelor , și care sunt perspectivele din punct de vedere investițional, al instituțiilor și Primăriilor din județul Giurgiu, pe acest an.

Deputatul Cristina Elena Dinu vorbește despre sumele alocate sistemului de sănătate în cadrul Bugetului aprobat și cât sunt ele de optimiste.

Președintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, justifică de ce nu l-a nominalizat pe Răzvan Cuc la conducerea Ministerului de Transporturi,  ci pe un alt parlamentar giurgiuvean. Ministrul Economiei arată de câte ori a crescut Bugetul alocat Ministerului Economiei față de anul trecut și care vor fi fabricile ce vor fi deschise anul acesta , în urma investițiilor făcute, unități economice deosebit de importante la nivel național.

Președintele Consiliului județean Giurgiu, Marian Mina precizează ce se întâmplă cu drumul Giurgiu- Ghimpați.

Senatorul Cristian  Marciu arată care au fost motivele pentru care PSD a votat împotriva  propunerii  de majorare a alocațiilor copiilor .

https://www.youtube.com/watch?v=5HCOT9l6n9U

Sursa: JurnalGiurgiuvean.ro – vezi articolul

Alte articole