Ziua Mondială a Teatrului marcată într-un mod inedit de Compania „Liviu Rebreanu”

Deși spectacolele sunt suspendate ca urmare a răspândirii Coronavirusului, iar piesele de teatru se pot vedea doar online, pe canalul de YouTube al Teatrului Național, Compania „Liviu Rebreanu” lansează o provocare publicului, chiar de Ziua Mondială a Teatrului, serbată vineri, 27 martie.
Provocarea sună cam așa:
„Dragi spectatori, ştim că iubiţi teatrul la fel de mult ca noi. Poate ştiţi că 27 martie e Ziua Mondială a Teatrului, un prilej de a sărbători arta scenică şi de a fi recunoscători că ne putem conecta unii cu ceilalţi prin intermediul ei. Vă invităm să deveniţi voi „actori“ de această dată şi să transmiteţi, în cadrul unei înregistrări video, gândul vostru legat de teatru în general, de felul în care v-a influenţat viaţa, ce înseamnă teatrul pentru voi sau, de ce nu, cum aţi vrea să fie în viitor. Aşteptăm clipurile prin transfer pe adresa de email pr.office@teatrunational.ro până vineri, 27 martie, inclusiv.Totodată, vă reamintim că puteţi viziona o selecţie din spectacolele stagiunilor trecute pe canalul de YouTube al Companiei „Liviu Rebreanu“  https://www.youtube.com/channel/UCyxzwhJj5ZiGWMc_–fY20Q.
Până când aceste scaune vor putea fi din nou ocupate, vă invităm să rămâneţi acasă, optimişti şi răbdători, şi să celebrăm Teatrul cu ajutorul tehnologiei”, a fost mesajul postat pe Facebook de reprezentanții Companiei „Liviu Rebreanu” din cadrul Teatrului Național din Târgu Mureș.
Foto: Cristina Gânj (Bristena)

Post-ul Ziua Mondială a Teatrului marcată într-un mod inedit de Compania „Liviu Rebreanu” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole