Zeci de mii de dâmbovițeni sunt privați de accesul la normalitate. ALDE are soluții

Ionel Petre, liderul ALDE Dâmboviţa, este considerat unul dintre cei mai incisivi politicieni dâmboviţeni, crud, luptător, realist, lucid, tot timpul cu garda sus, pregătit să răspundă oricărui atac politic, capabil să iasă din orice situaţie.

Ionel Petre candidează acum pentru postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Misie grea, ţinând cont de faptul că ALDE este un partid cu nume mare, dar mic ca substanţă, ca redute politice și structuri care să poată face faţă desantului şi citadelelor greu de înfrânt ale partidelor mari, respectiv PSD şi PNL. Candidaţii ALDE ştiu acest lucru și încearcă să compenseze aceste neajunsuri din corpul politic prin verb şi declaraţii dure, furtunoase, la adresa adversarilor.

Ionel Petre a ieşit zilele acestea în evidenţă prin lansarea proiectul său, considerat de unii a fi unul fantasmagorist, de a înfiinţa un aeroport în judeţul Dâmboviţa, la Târgovişte. Iniţiativa este una pertinentă, care ar aduce multe avantaje judeţului și municipiului Târgovişte. Candidatul Ionel Petre a mărturisit că va duce la capăt acest proiect, dacă va câştiga alegerile din 27 septembrie. Deocamdată, liderul ALDE critică la greu fostele administraţii ale judeţului care, în opinia sa, în 30 de ani, nu prea au făcut nimic pentru cetăţenii din Dâmboviţa.

„După 30 de ani de administrație PSD și PNL în județul Dâmbovița vedem zeci de localități cu drumuri neasfaltate, orașe cu străzi cârpite din 4 în 4 ani în speranța că noi, dâmbovițenii, ne vom mulțumi cu lucruri făcute de mântuială. Zeci de localități fără rețea de apă și canal, cu zeci de mii de dâmbovițeni privați de accesul la normalitate. Școli fără apă potabilă, cu toalete în curte. Policlinici insalubre. Încă un val de promisiuni ale celor care, 30 de ani, doar ne-au vorbit despre cum vor rezolva aceste lucruri.

Este momentul să alegem să nu mai fim doar masa de manevră electorală a acestora. Să începem cu lucruri elementare: drumuri, apă și canalizare! Ca președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, împreună cu echipa ALDE și cu toți consilierii de bună credință care vor binele județului și al dâmbovițenilor, ne punem pe treabă! Avem soluţii! Începem cu deblocarea proiectului pentru DN 71, extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare pentru cele 48 de orașe și comune, prin Programul Național de Infrastructură Mare (ținut în sertar de edili și promis din 2012), realizarea inelului 2 de centură ocolitoare a municipiului Târgoviște, realizarea unui aeroport la Târgoviște! Împreună suntem mai puternici! 27 septembrie: Votați Alde”!

Material realizat la comanda ALDE Dâmboviţa. Cod mandatar financiar: 21200063

Sursa: Incomod-Media.ro – vezi articolul

Alte articole