Zeci de elevi de la Liceul German au ajuns la Urgențe. Școala, verificată de un echipaj de cercetare chimică, radiologică, bacteriologică și nucleară (VIDEO)

Nu mai puțin de 18 elevi de la Liceul German din Arad au ajuns în spital, după deratizarea unității de învățământ.

Aceștia s-au prezentat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, cu dureri abdominale și iritații ale feței și ochilor. Numărul cazurilor ar putea fi însă mai mare, existând temerea că unii elevi au ignorat simptomele și nu s-au prezentat la medic.

„În momentul de față (n.r. – ora 19,30), la spital se află 18 elevi. Aceștia sunt în stare stabilă și prezintă dureri abdominale și iritații ale feței și ochilor”, a declarat Simina Roz, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

În cursul serii, la Liceul german s-a deplasat o grupă operativă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență, condusă de inspectorul şef şi prim adjunctul instituţiei, alături de un echipaj de cercetare chimică, radiologică, bacteorologică și nucleară.

The post Zeci de elevi de la Liceul German au ajuns la Urgențe. Școala, verificată de un echipaj de cercetare chimică, radiologică, bacteriologică și nucleară (VIDEO) appeared first on NewsAr.ro.

Sursa: NewsAr.ro – vezi articolul

Alte articole