Wild Experience Fest 2024: Rock și libertate în inima Harghitei

Wild Experience Fest, un eveniment dedicat iubitorilor de muzică rock, natură și adrenalină, își va face debutul în perioada 9-11 august 2024, în pitoreasca localitate Corbu din județul Harghita.

Wild Experience Fest își propune să fie mai mult decât un simplu festival de muzică. Este o celebrare a spiritului liber, a pasiunii pentru motociclete și călătorii și a dragostei pentru muzica și natură.

Wild Experience Fest este un nou festival care își propune să devină un punct de reper în peisajul cultural și turistic al României. Combinând muzica rock de calitate cu frumusețea naturală a județului Harghita și cu o gamă variată de activități în aer liber, festivalul își propune să ofere o experiență unică pentru participanți de toate vârstele.

Puncte cheie ale evenimentului:

  • Line-up impresionant: Festivalul va găzdui două zile de concerte ale unor trupe renumite, începând cu ora 17:00, în zilele de 9 August și 10 August.
  • Parada motociclistilor:  O actiune care îmbină perfect pasiunea pentru motociclete cu cea pentru muzică. Evenimentul va avea loc în a doua zi de festival, pe 10 august și va începe la ora 14.00 ,
  • Activități diverse: Pe lângă muzică, participanții se vor bucura de o gamă largă de activități,  inclusiv demonstrații de off-road, show-uri de parapantă, cursuri de condus adventure și expoziții de motoare. Copiii  se vor putea bucura de activitați în aer liber,  precum: escaladă, tir cu arcul sau atelier de airsoft.
  • Facilități complete: Festivalul dispune de o zonă de camping dedicată pentru rulote, campere și corturi.
  • Food &Bar court cu băuturi alese și preparate culinare gătite la proțap, la ceaun și la grătar și show-uri culinare realizate de Chefi culinari renumiți. Va exista, de asemenea, si o zonă de produse tradiționale.
  • Experiență completă: De la cursuri de prim ajutor oferite în parteneriat cu Fundatia Pentru SMURD, până la zone special amenajate pentru copii și activități pet-friendly, Wild Experience Fest este conceput pentru a satisface nevoile tuturor participanților.

WILD EXPERIENCE FEST 2024 LINE UP

Vineri, 9 august

Dirty Shirt
Lupii lui Calancea
Antract
Byron
Krypton
Destin

Sâmbătă, 10 august

Cargo
Compact
Trooper
Anton
The Rock – Tribut AC/DC
Natalia Bendre

Biletele pentru festival sunt puse în vânzare prin intermediul platformelor online iaBilet.ro și AmBilet.ro și la stațiile de plată SELFPAY. Prețurile variază în funcție de tipul de acces (zilnic sau abonament) și includ opțiuni separate pentru zona de camping.

https://www.iabilet.ro/bilete-harghita-wild-experience-fest-99133

https://www.ambilet.ro/tc-events/wild-experience-fest-2024-corbu-harghita

Detalii suplimentare despre prima ediţie a Wild Experience Fest puteţi obţine accesând pagina de Internet a evenimentului www.wildexperiencefest.ro  sau să ne urmăriți pe platformele de Social Media.

https://www.facebook.com/WildExperienceFest

https://www.instagram.com/wild.experience.fest

Sursa: Ziar Harghita.

Sursa: ZiarHarghita.ro – vezi articolul

Alte articole