Weekend plin de șoferi beți pe drumurile din județul Botoșani!

Luni dimineață, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au oprit în trafic, pe strada Bucovina din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din comuna Stăuceni.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni, au oprit pe Drumul Județean DJ 297, pe raza localității Todireni, un autoturism care avea o deplasare sinuoasă, condus de un tânăr de 30 de ani, din aceeași localitate.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot duminică, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe Calea Națională, se deplasează un autoturism al cărui conducător auto este posibil să se afle sub influența alcoolului.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a interceptat autoturismul pe Șoseaua Iașului, stabilind identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat de 50 de ani din municipiul Botoșani.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi, au oprit în trafic, pe strada Uriceni, un autoturism condus de un tânăr de 31 de ani din județul Vaslui.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, au oprit pentru control, pe Drumul Județean DJ 292, în localitatea Broscăuți,  un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani din municipiul Dorohoi.

În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat .

Tot sâmbătă, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Vlăsinești, au observat un autoturism în șanțul de pe marginea părții carosabile.

În urma verificărilor efectuate a fost stabilită identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat de 36 de ani, din aceeași localitate.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezulată a fost de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În toate cazurile a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

The post Weekend plin de șoferi beți pe drumurile din județul Botoșani! appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole