Vitezoman tras pe dreapta de polițiștii botoșăneni. Amendă de 4.700 de lei și pieton pentru 120 de zile

Duminică, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control, pe drumul public, din comuna Tudora, un autoturism, condus de un tânăr, de 20 de ani, din aceeași localitate care circula cu peste 140 de k/h în localitatea.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deținea asupra sa documentele autoturismului, nu avea asigurare obligatorie, iar autovehiculul nu avea efectuată transcrierea în documente, pe numele proprietarului.

Față de conducătorul auto a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 4.700 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile.

The post Vitezoman tras pe dreapta de polițiștii botoșăneni. Amendă de 4.700 de lei și pieton pentru 120 de zile appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole