Virgil Pîrvulescu a lansat proiectul „Parc Industrial și Științific Râmnicu Vâlcea”, alături de consultanți  în mediul de afaceri și administrație publică

Artizanul acestui proiect este candidatului PNL pentru funcția de primar al Municipiului  Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, prin Asociația ”Deschidem Orașul”. Pîrvulescu este de părere că aceasta va fi soluția salvatoare pentru Râmnicu Vâlcea, pentru județul Vâlcea și va fi benefică întregii  zone a Olteniei

”În zona  în care suntem așezați geografic există foarte multe oportunități. Toată lumea spune: nu se poate. Nu se poate pentru oamenii care nu vor, nu știu și nici nu au capacitatea să gândească în viitor. O administrație publică locală are atât de multă putere și atât de multe legături cu mediul de afaceri, astfel încât prin ceea ce face ar rebui să genereze dezvoltare.”, a subliniat Virgil Pîrvulescu.

Adrian Negrescu: „Râmnicu Vâlcea  trebuie să devină principalul catalizator din regiune al forței de muncă tinere către acest oraș”

Parcul Industrial și Științific Râmnicu Vâlcea își propune să atragă zeci de investitori din România și din străinătate și să creeze cel puțin 2.000 de locuri de muncă.  „Râmnicu Vâlcea  trebuie să devină printr-o politică administrativă corectă și prin facilități oferite angajatorilor principalul catalizator din regiune al forței de muncă tinere către acest oraș. (..)Eu estimez undeva la cel puțin 1000 milioane de euro învestiții în orizontul  următorilor ani pe acest parc industrial. Și mă refer nu numai la zona de producție din parc ci și la afacerile conexe care probabil nu vor face parte din parcul industrial. Dar el va atrage cât mai mult dintre instituțiile și companiile  care sunt prezente în Ramnicu Vâlcea  ca parteneri, ca  furnizori de servicii și material”,  potrivit  Adrian Negrescu, manager Frames, prezent la Râmnicu Vâlcea pentru a detalia acest proiect.

  Există deja discuții cu potențiali învestitori din Franța și Germania, precum și cu firme românești care ar urma să își mute afacerile la Râmnicu Vâlcea pe diverse domenii: fabrică  de produse dezinfectante, de cosmetice, ambalaje, producție ciocolată, lapte-praf, etc., susțin artizanii proiectului.

Comandat de Partidul Național Liberal, executat de Mișcoci Marielena Întreprindere Individuală, cod AEP: 21240015

Sursa: indiscret.ro – vezi articolul

Alte articole