Vîlcelele: Primarul Nelu Tatu – Omul care sfințește locul. Iată cum… VIDEO

Nelu Tatu va realiza un miniparc în jurul terenurilor de sport…

Satisfacțiile primarului Nelu Tatu vin din muncă. Vin după ce a reușit să realizeze ceea ce a promis vîlcelenilor. A promis un teren de sport și a făcut 2. Unul este pentru minifotbal și altul pentru handbal/ volei. Nu a fost ușor să adaptezi curtea școlii din localitate pentru ca tinerii dar și cetățenii din comună să se bucure de sport în aer liber.

 VIDEO

Tatu mai are de realizat o tribună, de amenajat miniparcul din jurul terenurilor și să realizeze o sală de sport în curtea școlii. Dorința aceasta vine din consultarea cu cetățenii care vor să beneficieze de un spațiu unde iarna sau pe vreme nefavorabilă să poată face sport. Și apoi consilierii au stabilit că oportunitatea acestei săli poate fi destinată și către situații de urgență cum au fost centrele de vaccinare realizate prin județ – arată primarul Tatu.

 

Altfel spus primarul Tatu nu își poate ascunde și o supărare. Firma care lucra la Centrul Cultural a intrat în faliment și a fost obligat să reia procedura de execuție. Sunt lucruri firești ce apar în administrarea oricărei localități și trebuie să ne așteptăm la orice spune primarul Tatu. Chiar și așa lucrurile bune merg înainte a asigurat el pe cetățeni astăzi de Ziua Eroilor, prilej de a comunica cu oamenii. La vîlcelele trebuie spus că descoperi altfel de oameni. Sunt simpli marcați de muncă și care știu să se ajute între ei. Sunt fermieri care au contribuit la dezvoltarea localităților sunt oameni gospodari pe care te poți baza și la bine și la rău a apreciat președintele Iliuță dând exemple de oameni de seamă ai comunei care merită toată stima comunității…

Post-ul Vîlcelele: Primarul Nelu Tatu – Omul care sfințește locul. Iată cum… VIDEO apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole