Vîlcelele/ Primar Tatu Ionel: Am finalizat Căminul de bătrâni și încadrăm personal

În com. Vîlcelele una dintre preocupările primarului PSD Tatu Ionel și a conducerii primăriei este grija pe care o datorează îngrijirii bătrânilor. Tatu nu este omul vorbelor ci al faptelor. O demonstrează și lucrările finalizate la un Cămin de bătrâni cu o capacitate de 50 de persoane, unde în prezent se fac încadrări de personal. Cca. 30 de persoane se vor încadra aici, arată primarul bucuros că a reușit să creeze locuri de muncă pentru locuitorii din Floroaica și Vîlcelele. Va fi nevoie de personal de specialitate care va fi selectat legal în urma unor concursuri a ținut să precizeze primarul Tatu. Am creat aici condiții deosebite pentru oameni, și aceasta nu ar fi fost posibil fără sprijinul dlui președinte Vasile Iliuță și dlui Milli Constantinescu. Țin să mulțumesc acestora dar mai ales constructorului ce a realizat lucrarea.

Tatu Nelu a început 3 proiecte mari care au vizat dezvoltarea localității. În afară de modernizarea infrastructurii un proiect a vizat reabilitarea bisericilor – un proiect finalizat. Un al doilea aflat în stare de execuție este Căminul Cultural realizat în proporție de 50%, unde s-au terminat acoperișul și exteriorul și se va lucra la interioare…

Un al treilea proiect este destinat elevilor și școlii din Vîlcelele. Terenul de fotbal are gazonul sintetic instalat. S-a montat instalația pentru nocturnă și s-a realizat împrejmuirea cu plasă, urmând montarea dotărilor. Cînd starea vremii o va permite se vor realiza amenajarea spațiilor de acces, a unor tribune și vestiare.  Vîlcelele se prezintă ca o localitate modernă, de necomparat cu satul de acum 30 de ani…Iată ce condiții sunt oferite tinerilor…

 

Cel mai important proiect pentru dezvoltarea localităților noastre este însă racordarea la rețeaua de gaze naturale – ne spune Nelu Tatu. Am muncit mult la documentația comună  cu primăria Ștefan Vodă, și com. Cuza Vodă. Acesta a presupus strângerea unui număr de semnături ale solicitanților, de fapt contracte ferme la aprobarea proiectului. Am avut ca de obicei sprijinul consilierilor și cetățenilor dar mai ales al fermierilor noștri, oameni de onoare care merită tot respectul comunității noastre, cărora le mulțumesc -arată Nelu Tatu.

Să nu credeți că am uitat de asfaltarea întregii localități, spune primarul Tatu. Știu precis ce am de făcut. Mai am doar 23 km. iar proiectul este depus. Muncim zilnic ne implicăm pentru rezolvarea problemelor cetățenilor oriunde suntem solicitați, pentru a rezolva orice problemă din competența administrației publice locale. Știm precis ce mai avem de făcut, am o echipă la primărie cu care mă mândresc și vom rezolva împreună toate proiectele destinate dezvoltării comunității noastre. Le mulțumesc cetățenilor care au avut încredere și m-au votat din nou, și care au demonstrat loialitate PSD – a încheiat Tatu Ionel primarul com. Vîlcelele. 

Post-ul Vîlcelele/ Primar Tatu Ionel: Am finalizat Căminul de bătrâni și încadrăm personal apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole