Vîlcelele & Floroaica. Zi cu dublă semnificație pentru PSD Călărași – Ziua Eroilor și Înălţarea Domnului. VIDEO

Ca o tradiţie, în fiecare an  primăria Vîlcelele sărbătorește  Ziua Eroilor odată cu Înălţarea Domnului. Cu acest prilej, conducerea PSD Călărași formată din președintele Vasile Iliuță, secretarul executiv Samoilă Ion, senatorul Nicușor Cionoiu, deputatul Bărcă Constantin, primarul Marius Dulce, directori ai unor instituții județene importante, membri și simpatizanți PSD, cadre didactice și tineri au  comemorat jertfa celor care au avut viziunea unui viitor mai bun, curajul de a vorbi deschis despre aceasta şi de a-i inspira şi pe alţii, precum şi determinarea de a acţiona pentru împlinirea unui bine mai înalt.

 VIDEO


Evenimentele de la Vîlcelele și Floroaica au avut protagonist pe fostul ministru al agriculturii Petre Daea, omul care a descris dinsuflet și chiar în versuri însemnătatea zilei eroilor. El a arătat cum prin actele de eroism, patriotism şi dăruire ale semenilor noştri, pe câmpurile de luptă sau în închisorile comuniste, au fost apărate integritatea şi libertatea ţării şi păstrată demnitatea naţională. 

 VIDEO


Vasile Iliuță a descris că a venit acasă. El a transmis un gând bun şi eroilor noştri care îşi desfăşoară, în prezent, activitatea cu modestie, profesionalism şi devotament, în  județ, la locul de muncă pentru că și așa se demonstrează atașamentul faţă de valorile democraţiei. Istoria prin lecţiile de primite de la eroii neamului românesc ne pregătesc pentru provocările noastre actuale şi viitoare au subliniat în discursul lor social democrații călărășeni prezenți la eveniment.

 VIDEO


Important reprezintă nu numai trecutul ale cărui valori trebuie respectate ci mai ales educaţia tinerei generaţii în spiritul valorilor pentru care au luptat eroii noştri a arătat primarul Nelu Tatu arătând contribuția cadrelor didactice din localitate la educarea corectă a tinerilor prezenți. 

 VIDEO


Post-ul Vîlcelele & Floroaica. Zi cu dublă semnificație pentru PSD Călărași – Ziua Eroilor și Înălţarea Domnului. VIDEO apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole